понеділок, 4 квітня 2016 р.

Å andra sidan min fiende.

En hel stjärnor bländar i den engelska fotbollsligan. När djurhållaren att dra några av dem kan hoppas på att kartlägga nomineringen. Fraser Forster, overmanouvers dock konkurrens. Southampton målvakten dras ut mot sina lagkamrater och vann första plats i listan över de bästa behandlingarna 32 omgångar Premier League.

Lagkamrat min fiende, tänkte han sannolikt. Men han förlorade sitt huvud. Drink från Leicester skickas från den högra sidan och en kraftig pass Fonte i ett försök att sparka bollen till säkerhet omisskännligt leds ett självmål. Det verkade som Betsson målvakten inte har en fallskärm demonstration rätt. Men Fraser Forster hoppning tog på ryggen och bollen mirakulöst fantastiskt tillslag började.

Det hela hände i 60 minuter, och inte heller är utsökt ögonblick slutligen Southampton att upptäcka vinst hjälpte. Rävar från den första halvan och ledde Betsson Morgan sköts i en enda match.

Leicester har vunnit 1: 0 i kärlek. Av de senaste sex omgångarna Betsson bonus och vann för femte gången ... Också eftersom marscher längre bakom storsäljande titel. Sex varv för att öka avståndet till andra Tottenham redan sju poäng.

Немає коментарів:

Дописати коментар